Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

NEXUIZ-FREE OPEN SOURCE GAME

Το προβλημα που ειχα με τα παιχνιδια παντα ηταν οτι τα βαριομουν υπερβολικα γρηγορα!(και ποσο τα μεγαλα σε διαρκεια οπου επρεπε να εκτελεσεις ενα ολοκληρο επος για να το τελειωσεις!)
Το ΝΕΧUIZ ειναι πρωτα απο ολα ενα Δωρεαν ανοικτου κωδικα παιχνιδι,οπου το βρισκεις σε ολες τις πλατφορμες linux-Windows-OSX .
Οσο αφορα το Linux  κομματι μας υπαρχει στα αποθετηρια σχεδον ολων των διανομων(τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει διανομη που να μην υπαρχει στα αποθετηρια του.)
Tα γραφικα του κινουνται σε αρκετα καλα επιπεδα και οι απαιτησεις του ειναι χαμηλες. Ειναι παιχνιδι πρωτου προσωπου και βασιζεται πανω στο Quake Engine.
Οτι κινειται....πρεπει να πεθανει!Η λογικη ειναι απλη και ισως αυτο το κανει τοσο ωραιο...
Προσφέρεται  για multiplayer μεσο δυκτιου αλλα σου δινει και την δυνατοτητα single player(επεσε το δυκτιο και πρεπει να καθαρισω 2-3!!)
Πηγαιντε στο Package manager της διανομη σας και γραψτε Νexuiz,κλικαρετε και τελειωσατε!καλο gamming!
εναλλακτικα....απο το site
Τωρα εαν  βρισκεστε στην δουλεια και καπως πρεπει να βγαλετε τα νευρα σας για την αυξηση που χασατε,υπαρχει παντα και portable εκδοση για το φλασακι!

2 σχόλια:

  1. Πολυ γρήγορο και όμορφο παιχνιδι, ειδικα εαν κατεβασεις την portable εκδοση και βαριεσαι στην δουλεια μπορεις ανετα να σκοτώσεις την ωρα σου ευχαριστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε συνθηκες δουλειας ειναι αψογο!!!αν και το προτεινω και σε υπολογιστες που ειναι συνδεδεμενοι με tv...

    ΑπάντησηΔιαγραφή